El primer sistema de reciclatge digital que té cura de la sostenibilitat del planeta i del teu municipi.

Què és RECICLOS?

És una iniciativa d’Ecoembes, l’organització ambiental que coordina el reciclatge d’envasos a Espanya, per digitalitzar el reciclatge de les llaunes i ampolles de plàstic de begudes, els residus que més es consumeixen en nostre país. RECICLOS recompensa als ciutadans recicladors alhora que fomenta millores ambientals i socials en el seu entorn més proper.

Creada per The Circular Lab, el centre d’innovació oberta de Ecoembes, i desenvolupada amb tecnologia 100% espanyola, RECICLOS és una idea pionera i disruptiva que evoluciona la manera en la qual reciclem: a través d’un sistema de devolució i recompensa, el primer a casa nostra que uneix tecnologia i incentius.

Aplicant la tecnologia mòbil, cada vegada més present en el nostre dia a dia, i els incentius sostenibles i socials per recompensar als ciutadans compromesos amb el reciclatge, RECICLOS busca que les llaunes i ampolles de plàstic de begudes es reciclin cada vegada més i millor. I, gràcies a això, fomenta el consum responsable entre els ciutadans, els ajuda a impulsar una mobilitat més sostenible i a millorar el seu barri o comunitat.

Saber més:

Reciclant dins i fora de casa

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept