QUÈ ÉS EL CASAL DE JOVES EL GALLINER

El Casal de Joves el Galliner és un espai d’ús exclusiu per a jove d’entre 12 i 35 anys de Ripoll, que des de la seva posada en funcionament, durant l’any 2013, s’ha convertit en un punt de referència al municipi, i a la comarca del Ripollès.
En aquest espai hi podeu trobar l’Oficina Jove del Ripollès, un espai de trobada, un espai deures amb connexió wifi, diferents sales per fer-hi tallers, la Tarda Jove de Sexualitat o la seu social de diferents entitats juvenil, entre d’altres.
Però a més a més, el Casal de joves El Galliner també aplega una programació de tallers, activitats, exposicions i xerrades de tot tipus, totes elles organitzades per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Ripoll, l’Oficina Jove del Ripollès i les entitats juvenils del municipi.

ON ESTÀ UBICAT?

El Casal de joves El Galliner està ubicat al Plaça de l’1 d’octubre, 6 (davant de la Biblioteca Lambert Mata) i està obert de dilluns  a dijous de 17h a 19h.

Però el més important és que en aquest espai, tots els i les joves hi teniu molt a dir!! Vine a reunir-te amb els teus amics al casal de joves de Ripoll, totes les tardes de dilluns a dijous de 17h a 19h, o contacta amb nosaltres a través del correu electrònic joventut@ajripoll.cat, per whatsapp al número 630 785 704 o busca’ns a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb el nom de Ripoll Jove! Vine a descobrir el Casal de joves El Galliner i participa!

ESPAIS

Al Casal de joves El Galliner hi ha els següents espais que podeu utilitzar cada tarda, o que podeu reservar en cas de necessitar-los en un moment concret:
– Espai de trobada: És un espai on reunir-vos amb els amics i amigues, jugar a jocs de taula, estar a la terrassa, o consultar llibres i revistes, entre d’altres.
– Espai deures: Sala que disposa de taules i cadires i connexió wifi, per tal de poder venir a fer treballs en grup, a fer dures o a estudiar amb els companys de classe.
– Sales Taller: Que disposen d’una programació d’activitats, xerrades i tallers adreçades als i les joves de Ripoll i de la comarca del Ripollès.
– Seu de les entitats juvenils de Ripoll: En aquest cas hi ha l’opció d’utilitzar un espai per reunir-se i també una zona de magatzem on guardar material de l’associació.

Per tal de sol·licitar una cessió d’espais cal omplir i entregar el següent document a la tècnica de joventut de Ripoll.

SERVEIS

Els serveis que podeu trobar dins el Casal de joves El Galliner són:

– Oficina Jove del Ripollès: On hi ha informació de tot tipus, relacionada amb aquells aspectes que afecten al dia a dia dels i les joves (salut, treball, voluntariat, habitatge, formació, etc.). I tot amb l’acompanyament i l’assessorament de les tècniques de joventut, que us poden orientar en la recerca.
– Tarda Jove de Sexualitat: És un servei de l’Hospital de Campdevànol, adreçat a nois i noies menors de 30 anys. S’hi pot anar individualment, en parella o en grup, tots els dimarts de 16h a 19h al Casal de joves El Galliner. No cal demanar cita prèvia.
* En cas d’urgència no cal esperar a la Tarda Jove de Sexualitat. Cal anar a URGÈNCIES.