En què consisteix?

El Carnet Jove 18 és una iniciativa de l’Ajuntament de Ripoll que pretén incentivar la participació de les persones joves a les activitats del municipi, per impulsar el seu arrelament al territori i per afavorir el comerç local i de proximitat entre aquest col·lectiu. Tot això a través d’una sèrie de descomptes i promocions en botigues, serveis, bars i activitats del municipi

Com s’aconsegueix?

La novetat d’aquest any és el nou format, ja que el Carnet Jove 18 és virtual!

  • Per aconseguir-lo cal anar a la pàgina web https://jove18.cat/, omplir el formulari que trobareu a la part inferior, comprovar el correu electrònic i descarregar el carnet virtual.
  • Porta’l sempre amb tu, per tal d’accedir als diferents descomptes i promocions, sempre que vulguis! El carnet que es genera és personal i intransferible i per utilitzar-lo, l’has de mostrar juntament amb el DNI/NIE.

Qui pot gaudir del carnet?

Totes les persones joves, empadronades a Ripoll, nascudes els anys 2002 i 2003.

Quins descomptes i promocions té el carnet?

Tots els descomptes i promocions es poden consultar a través de la pàgina web https://jove18.cat/ i es poden gaudir fins el divendres 31 de desembre de 2021.

On l’utilitzo?

Amb el Carnet Jove18 pots beneficiar-te de diferents descomptes i promocions en diferents serveis, activitats, bars i botigues. Podràs reconèixer aquells establiments adherits a la campanya perquè estan identificats amb el distintiu de «Botiga Jove»

Quan es pot començar a utilitzar?

A partir del mes de juny de 2021

Ets un establiment i vols participar al Carnet Jove18?

Posa’t en contacte amb  joventut@ajripoll.cat i rebràs tota la informació i la fitxa d’inscripció perquè el teu establiment hi pugui participar.

 

Tornar a Serveis de joventut