Instal·lacions

ESPAIS ESPORTIUS:
1 vas gran de 25 x 12,5 m. (312,5m2), fondària entre 1,9 – 2,10
1 vas polivalent de 13 x 7 m (91m2) a dos nivells. 1er nivell accessible per rampa amb fondària de 0,7m; 2on nivell accessible amb escala, fondària 1,4m.

ESPAIS COMPLEMENTARIS:
2 vestidos abonats, 2 vestidors grups , vestidor adaptat, zona de solàrium amb gespa natural, infermeria, sala d’activitats dirigides (134m2), vestidors monitoratge, espai de magatzem, recepció i oficines del Servei Municipal d’esports, Bar i WC públics, 3 sales de màquines.

Per a més informació:
C. Concepció Ducloux s/n
Tel: 972.70.23.56
Adreça electrònica: esports@ajripoll.cat
Propietat i gestió: Ajuntament de Ripoll
Accessibilitat: SI

Horari d’obertura i tancament general

DiaHora
Dilluns15-21:30 h
Dimarts7 a 14 i  15 a 21.30h
Dimecres7 a 14 i  15 a 21.30h
Dijous7 a 14 i  15 a 21.30h
Divendres7 a 14 i  15 a 21.30h
Dissabte8 a 14 i 15 a 20:00 h
Diumeges i festiusTancat

Activitats programades i dirigides

Atenció: recordeu que un més després de l’inici de les activitats dirigides, aquelles persones que no hagin confirmat la seva continuïtat, perdran la seva plaça. En el cas que hi hagi llista d’espera se’ls donarà de baixa definitivament.

Preus públics

Altres poblacionsRipoll
ENTRADA PUNTUAL
Fins 14 anys, jubilats majors
de 60 anys i carnet jove
5,20 €4 €
Majors de 14 anys i adults9 €7 €
Menors de 4 anysgratuïtgratuït
ABONAMENT (cobrament trimestral)
Individual (preu trimestral)47,40 €38,10 €
Familiar (preu trimestral)89,75 €72,50 €
QUOTA D’ESTIU O MENSUAL
Individual (1 mes)36,20 €29,00 €
Familiar (1 mes)68,90 €55,60 €

Abonaments

A les oficines de la Piscina Municipal cal complimentar l’imprès de sol·licitud i i presentar-lo acompanyat de dues fotografies mida carnet de tots els beneficiaris de l’abonament.

L’abonament familiar inclou parella i fills menors de 25 anys, que visquin a la mateixa unitat familiar.

El cobrament de les quotes es farà avançat trimestralment. En cas de donar-se d’alta a meitat d’un trimestre caldrà abonar l’import que correspongui en efectiu en el moment de fer la inscripció.

Els rebuts impagats es gestionaran directament a la Piscina Municipal amb la corresponent comissió de devolució.

Per donar-se de baixa cal adreçar-se a les Oficines de la Piscina Municipal, entregar els carnets i omplir la sol·licitud de baixa. Aquesta es farà efectiva desprès que finalitzi la validesa dels rebuts enviats.

Cal abonar la reinscripció quan una persona que ja havia estat titular d’un abonament es vol tornar a donar d’alta, i no han passat dos anys des de la seva baixa. (El preu de la reinscripció correspon a la quota d’un trimestre d’abonament)

La quota d’estiu o mensual s’ofereix a aquelles persones que al llarg de l’any i, per diverses raons, només poden accedir a la piscina per un període curt de temps. L’import del mateix s’haurà d’abonar en efectiu en el moment de fer la inscripció a les oficines de la Piscina Municipal.

Ser abonat de la piscina dona dret a gaudir d’un 20% de descompte en totes les activitats que organitza el Servei de l’Esport: ioga, aquagym, aguafit, gimnàstica de salut, iniciació i perfeccionament natació,… (excepte els cursos de natació escolar).

Serveis complementaris: Solàrium d’estiu i  bar.

Normes d’ús de les piscines

– Per accedir a la piscina cal abonar l’entrada puntual corresponent o entregar el carnet de soci a la recepció i recollir-lo al sortir.
– Per poder utilitzar la piscina és obligat l’ús de banyador, casquet i sabatilles de bany. És obligat dutxar-se abans de nedar.
– Qualsevol persona que accedeixi al recinte de la piscina ha d’atendre les indicacions que li facin els tècnics i socorristes.
– No està permès menjar, beure o fumar en tot el recinte.
– Els menors de 14 anys han d’accedir acompanyats d’un adult responsable.
– Els socis i usuaris de bany lliure hauran de respectar els espais reservats per les activitats organitzades pel Servei d’Esports. Com a mínim, sempre disposaran de dos carrers lliures al vas gran.
– Al vas gran, cal nedar pels carrers lliures en sentit longitudinal i per la dreta.
– Els caps de setmana i festius es reservarà una zona per a jocs i activitats familiars.
– Cal respectar la normativa específica d’ús dels dos vasos, ja exposades a l’interior del recinte.

Tornar a Serveis d’Esports