Una oferta variada i de qualitat!

Els visitants aviat us adonareu que hi ha de tot i que la qualitat i el preu estan molt equilibrats. Pels amants del menjar tradicional o pels que els hi agrada provar els plats típics del país, a Ripoll trobaran des d’un bon pa amb tomàquet i embotits, fins a una bona cassola de peus de porc, per donar un exemple; ara si ets dels que t’agrada el menjar més contemporani de la nova cuina, aquí també en podràs gaudir.

Quan arriba la tardor, els restaurants ofereixen un gran ventall de menjars elaborats amb bolets; us per exemple de la vedella amb bolets. A l’hivern, recomanem una bona escudella catalana per entrar en calor; a la primavera i a l’estiu quan els plats solen ser més lleugers, a tothom l’hi ve de gust una bona amanida catalana, un empedrat, una escalivada o una esqueixada.

La carn sempre és present, especialment el Xai del Ripollès que tant es pot menjar a la brasa, al forn, o guisat de mil formes diferents; no podem oblidar la vedella, també protagonista en molts dels nostres plats. Després d’un bon àpat, es pot provar, una crema catalana, un postre de músic, amb fruits secs i moscatell, o mel i mató, per anomenar alguns dels postres més coneguts.

Si a mitja tarda us ve la gana o us voleu endur un bon record de la vostra estada a Ripoll, no dubteu a tastar les Carícies, Moixaines o Delícies de Ripoll que trobareu a les pastisseries del poble. De tot el que us hem dit però, res es pot igualar al plaer de venir i tastar-ho personalment.