DONAREM LA VOLTA A LA TERRA?

PARTICIPA EN EL NOU REPTE ESPORTIU 2019

SUMAR 40.000KM CAMINANT O CORRENT
EN 1 SETMANA

ACUMULA KILÒMETRES CAMINANT O CORRENT DE L’1 AL 7 D’ABRIL. ENTRE TOTS DONAREM LA VOLTA A LA TERRA.

Un any més Ripoll se suma a l’ Organització Mundial de la Salut per celebrar el Dia mundial de l’activitat física (6 d’abril), amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

Per aquest motiu us proposem un repte esportiu comunitari: DONAREM LA VOLTA A LA TERRA? El repte consisteix en acumular 40.000 kilòmetres caminant o corrent, entre tots els participants, durant la setmana de l’1 al 7 d’abril. Si s’aconsegueix, simbòlicament haurem donat la volta a la terra. El repte està obert a tota la població a partir de 16 anys. Per participar només cal disposar d’un mòbil o qualsevol altre dispositiu que pugui comptar els kilòmetres caminats o correguts al llarg del dia. Els punts Òmnia de Ripoll oferiran assessorament de les millors aplicacions per participar al repte:

– Punt Òmnia La Devesa del Pla el dilluns 25 de març de 9,30 a 10,30 i de 11,30 a 12,30
– Punt Òmnia Eudald Graells el dimarts 26 de març de 18 a 19h.

Durant la setmana de l’1 al 7 d’abril caldrà acumular el nombre màxim de kilòmetres caminant o corrent. Cadascú en funció de les seves capacitats. Tos els kilòmetres compten. Del 8 al 18 d’abril, els participants podreu facilitar els kilòmetres acumulats durant la setmana del repte en aquesta mateixa pàgina o si ho prefereiu també presencialment als següents llocs:

– Ajuntament de Ripoll
–  Piscina Municipal
–  CAP Ripoll
–  Casal Cívic «La Devesa del Pla»
–  Casal Cívic «Ripoll-Centre»

Un cop recollits tots els kilòmetres caminats o correguts es farà públic el nombre de Km totals i es podrà saber si s’ha assolit el repte proposat.
Tots els participants entraran en un sorteig d’obsequis facilitats per diferents establiments i entitats de Ripoll.

Facilita’ns aquí els teus km acumulats

(Recordeu que només comptabilitzarem km caminats o correguts durant la setmana de l’1 al 7 d’abril)

  Autoritzo que l’Ajuntament es posi en contacte amb mi telefònicament o per correu electrònic a través de les dades facilitades per poder ampliar la informació que facilito en aquest formulari o gestionar qualsevol incidència amb el mateix.
  L’Ajuntament de Ripoll és la responsable del tractament de les dades personals proporcionades en el formulari i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb allò disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa es facilita la informació següent del tractament:
  Finalitat: participar a donarem la volta a la terra
  Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/ada
  Terminis de conservació: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament; quan ja no sigui necessari se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per tal de garantir la destrucció total de les mateixes
  Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, llevat d’obligació legal
  Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, limitació i supressió de les dades enviant un correu a ripoll@ajripoll.cat com també el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control (agpd.es).

  Ens agradaria que el repte no s’acabés aquí.
  Us convidem a seguir sumant activitat física i kilòmetres per a sumar salut i qualitat de vida.

  #RIPOLL40.000km #donemlavoltaalaterra

  Entitats que ja s’han sumat a la iniciativa

  VEURE ENTITATS