Carregant Esdeveniments

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, tot i ser màgics, tenen una sola nit per voltar pel món deixant regals als infants; han de posar-s’hi aviat i puntuals per començar amb la seva màgia. Per aquest motiu, i per tal d’agilitzar la rebuda de cartes, aquest any us recomanem que trieu un dels tres Reis, el de la vostra preferència per tal que totes i tots els nens i les nenes puguin entregar-li la carta i hi puguin parlar, això ho podreu fer un cop dins el recinte del Claustre.

Aquest any, com a novetat, les DUES PRIMERES FRANGES HORÀRIES estan RESERVADES pels GRUPS FAMILIARS que continguin INFANTS DE 0 A 3 ANYS i/o INFANTS AMB CAPACITATS DIVERSES (òbviament, si aquest infants tenen germans una mica més grans, formen part del mateix grup familiar i poden venir amb ells). Si això no es respecta, els controls de seguretat que hi haurà als enregistraments de cita prèvia poden negar l’entrada a grups que no compleixin amb aquesta condició en aquestes dues primeres franges.

* L’accés es farà per la sala Abat Senjust (pl. de l’Ajuntament, 3)

Cal fer la reserva prèvia per persona

Abans de la rebuda de cartes, es durà a terme la Cavalcada de Reis pels carrers de la vila, amb inici a les 18 h. Recorregut: ctra. de Barcelona, pg. Ragull, c. Macià Bonaplata, ctra. d’Olot, c. Indústria, c. Tarragona, c. del Progrés, c. Macià Bonaplata, pl. Gran, pl. Sant Eudald, c. Sant Pere i plaça Abat Oliba (on es faran els parlaments).

Novetat: al carrer Indústria hi haurà zona tranquil·la per a persones amb sensibilitat especial.

Comparteix a les xarxes. Tria la plataforma!