Carregant Esdeveniments

La tercera edició de la Cursa de la Dona de Ripoll es durà a terme el diumenge 17 de setembre, a partir de les 10.30 h i amb sortida des de la plaça del Monestir.

Hi poden participar dones i homes, s’anima a tothom a prendre’n part per vèncer el càncer. El recorregut serà principalment urbà, amb una llargada de 5 quilòmetres (és el mateix que en les altres edicions). El preu de les inscripcions (12 euros per als adults i 6 per als infants) inclou una samarreta i un obsequi. A més, en obtenir un dorsal també s’entra en un sorteig de diversos lots de productes d’establiments locals. Hi ha l’opció d’inscriure’s sense participar en la cursa, simplement per col·laborar amb la causa.

Els fons que es recaptin amb aquesta segona Cursa de la Dona aniran destinats a la Fundació Oncolliga, que s’ha compromès a beneficiar amb els diners a malalts de càncer i les seves famílies al Ripollès.

A l’acabament de la cursa: Sorteig de diversos lots de productes entre tots els participants i sessió de zumba amb Patri Munuera.

Recollida de dorsals i samarretes:

Qui ja s’hagi apuntat a la cursa, pot recollir la seva samarreta i el dorsal al local d’Oncolliga situat a la plaça de la Llibertat de Ripoll, el dimecres 13, el dijous 14 i el divendres 15 de setembre, de les 10 a les 12 h els matins i de les 17 a les 20 h a la tarda. També es podran recollir el mateix dia de la cursa a partir de les 9 h a la plaça del Monestir.

Qui tingui dificultats per fer la inscripció en línia, es pot adreçar al local d’Oncolliga a les hores esmentades i allà l’inscriuran.

No s’entregaran ampolles d’aigua als i les participants per no generar residus. Es demana portar una cantimplora pròpia, que es podrà omplir a la zona de sortida i arribada.

Comparteix a les xarxes. Tria la plataforma!