Aquesta setmana s’ha publicat el sisè número del fulletó ‘Viu l’Esport al Bressol de Catalunya’, corresponent al mes de setembre del 2021. Aquest butlletí mensual es vol fer ressò de tota l’activitat esportiva que es desenvolupa a la vila i que fa bategar Ripoll.

En aquesta ocasió, la portada està dedicada a l’enorme èxit que va ser la primera edició de la Cursa de la Dona de Ripoll, amb 647 persones inscrites i solidària amb els malalts de càncer. A l’entrevista, parlem amb Borja Solà, president del Ripollès Rugby Club, i per tant seguim repassant les entitats esportives del municipi.

El butlletí també es fa ressò d’altres temes com l’estada de la selecció espanyola d’hoquei patins femenina a Ripoll, el campionat del món de l’alumne del CTER Martí Riera, la disputa del 24è Raid Hípic de Ripoll, o d’esdeveniments com el 51è Trial del Gall, el XXII Ral·li de la Llana o el 68è Gran Premi Ripoll de ciclisme. Fent una mirada al passat, repassem les primeres proves ciclistes dutes a terme a la vila.

Els 300 exemplars en paper del butlletí es repartiran durant els pròxims dies pels equipaments municipals i també per establiments com ara forns i comerços. Per ara, ja es pot descarregar en format PDF a través de l’enllaç següent: