L’alcalde Jordi Munell i el Cap de l’Àrea de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa, Joaquim Colomer, han visitat l’empresa Tensión Tèxtil, S.L.U. per conèixer de primera mà l’evolució de les obres de rehabilitació, que ascendeixen a més de 3 milions d’euros,  després del incendi provocat per un llamp que va patir fa un any.

Aquesta empresa,  referent de la indústria tèxtil catalana que es troba ubicada a la Colònia Botey al paratge Agafallops de Ripoll,  és l’única empresa tèxtil de notable importància que ha sobreviscut a les diferents crisis que ha patit aquest sector.

L’incendi va posar en perill la continuïtat del seu funcionament a Ripoll, per aquest motiu  l’Ajuntament celebra que Tensión Tèxtil, aposti per romandre al territori i generar així llocs de treball. Aquestes obres han permès la contractació de deu noves persones,  sent algunes les mateixes a les quals se’ls hi va haver de rescindir el contracte a causa de l’incendi,  que s’han sumat a la trentena que ha seguit treballant aquests mesos.

Amb aquestes obres de gran envergadura, per una banda la nostra vila podrà seguir essent un referent del sector tèxtil i per l’altra, podrà generar nous llocs de treball i així contribuir a mantenir l’ocupació a la nostra vila.

Descarrega imatges