Convocatòria oberta a projectes solidaris

Enguany es celebra la  VII edició de la Vetllada de Cuina Solidària. Es tracta d’una iniciativa pionera a la comarca d’Osona que fa compatible el talent culinari osonenc i de les comarques veïnes, el Ripollès i la Selva,  amb l’esperit benèfic dels nostres conciutadans.

El motor de la Vetllada són els projectes que presenten les entitats que treballen per l’equitat i la igualtat social i que contribueixen a assolir l’objectiu que perseguim: transformar la realitat que vivim diàriament i millorar-la.

Per tal de poder finançar aquests projectes s’organitza un esdeveniment on xefs de restaurants osonencs, ripollesos i selvatans cuinen diferents tapes per a més de 400 persones. A banda de ser tot un aparador de la gastronomia de la nostra terra, és una oportunitat per donar a conèixer la realitat social del nostre entorn, sensibilitzar a la gent i recaptar fons per finançar aquests projectes solidaris.

En les sis convocatòries realitzades fins ara s’han finançat 14 projectes solidaris per un import global de més de 70.000 euros.

Més informació : Bases de la convocatòria i presentació