Valoració dels primers mesos de la zona taronja

La zona taronja d’aparcament de rotació de Ripoll instaurada fa uns mesos ja funciona a ple rendiment. En la recent reunió mantinguda des de les regidories de comerç i fires i projecció econòmica amb els representants de la Junta de la Unió de Botiguers de Ripoll així com en la sessió del Grup Local de treball de Comerç, Hostaleria i Turisme celebrada el passat dia 20 de setembre es va fer una valoració molt positiva del funcionament de la zona taronja, que permet als usuaris fer les compres i gestions al centre comercial de Ripoll amb molt més marge de temps, actuant com a mesura de dinamització pels establiments del centre. Per altra banda l’aplicatiu APARCA FÀCIL que permet la gestió de l’aparcament a partir de l’APP al mòbil també és molt ben valorada i cada vegada és més utilitzada com a eina de pagament.

Campanya APARCA I COMPRA:
Paral·lelament a la zona taronja, que ofereix una hora gratuïta sobre l’import pagat, des del mes de maig fins a l’agost s’han utilitzat un total de 157 vals de descompte de la campanya APARCA I COMRRA en les zones blaves, el doble que l’any anterior. Els vals de descompte els proporcionen els establiments al seus clients com a obsequi de compra i són bescanviables directament a les màquines controladores.

Aquestes mesures són complementàries de les accions de dinamització comercial que es duen a terme conjuntament amb la Unió de Botiguers de Ripoll, i de les accions de promoció turística que tenen com a objectiu que Ripoll intensifiqui el seu dinamisme comercial aprofitant també els visitants i el turisme. Entre aquestes hi ha l’esponjament del barri històric de la zona Carrer Trinitat Carrer Sant Jaume i la dotació d’espai de lleure infantil i la immediata actuació al Carrer del Prat.

Finalment, la regidoria de comerç, mercats i fires ha fet públiques les xifres del dinamisme comercial de Ripoll en els primers mesos de l’any fins al 31 d’agost; i la seva evolució en els darrers exercicis que indiquen un increment net del nombre d’activitats a Ripoll.

* Podeu veure les xifres al document adjunt.

QUADRE D’ACTIVITATS

2017-09-29T10:16:40+00:00 27 setembre 2017|Actualitat Ajuntament|