Entre el 10 i el 12 d’agost, una delegació de le comune di Capranica, ciutat agermanada des del 2006, realitzarà una visita institucional a la nostra vila.

El grup, encapçalat per la vicepresidenta de le comune, serà rebut el divendres a les vuit del vespre a la Sala de plens pel consistori Ripollès i seguidament se’ls i oferirà un sopar amb la comissió d’agermanament de Capranica. La resta de cap de setmana, el primer tinent d’alcalde i regidor de Benestar i Família, Gent Gran i esports el Sr. Miquel Rovira i el regidor d’entitats i associacions, obres i serveis, i noves tecnologies el Sr. Jordi Gumí, acompanyaran la comitiva a les diferents activitats que realitzaran. A més d’una reunió de treball per parlar de temes i objectius comuns, realitzaran visites culturals, destacant l’assistència al sopar medieval que es realitzarà dissabte a l’església de Sant Pere en el marc del Mercadal del Comte Guifré i la visita a Vall de Núria.

Aquesta visita permetrà millorar la coneixença mútua, establir possibles línies de treball conjuntes i reforçar l’ajuda bilateral.