L’Ajuntament de Ripoll ha exposat en un aparador del centre de la vila tots els ajuts per a activitats econòmiques que ofereix. Un particular ha cedit l’espai, situat a la plaça Nova, per aquest ús concret. L’àrea de Projecció Econòmica del consistori, doncs, hi fa ressò de les diferents ajudes que està duent a terme, amb cartells explicatius i codis QR.

Per exemple, s’hi exposa el Pla d’Impuls a l’Economia, amb dues convocatòries de subvenció per la taxa de recollida de residus industrials 2020 per a persones autònomes empadronades a Ripoll o bé amb la seva activitat única a la vila. També s’hi fa ressò de diversos ajuts a l’emprenedoria, l’empresa i el comerç, com els ajuts a la creació, creixement i suport d’Start-Ups, els Innobons, les subvencions per a nous autònoms que estiguin a l’atur, per a joves emprenedors, nous comerços, etc.

A més, també hi podeu trobar informació sobre la campanya Locals Tancats, la de rehabilitació de pisos del barri Vell o les de lloguer d’habitatges, a més de la Guia Comercial i de Serveis del municipi.

Aquest aparador, doncs, és un reflex de les diferents iniciatives que s’estan duent a terme per pal·liar els efectes de la crisi econòmica derivada de la Covid-19, així com de les accions que busquen reactivar l’economia de Ripoll.

Per contactar amb l’àrea de Projecció Econòmica de l’Ajuntament, es pot enviar un correu electrònic a projeccioeconomica@ajripoll.cat o bé trucar al 972 71 41 42.