La Policia Local de Ripoll ha intervingut en tres accidents en les últimes hores. El primer va succeir ahir dilluns 3 de setembre quan faltaven pocs minuts per 2 quarts de 4 de la tarda a la C26, a la Zona del Centre de tecnificació esportiva de l’Avellaneda, quan un vehicle va sortir de la via. Ni el conductor, que va manifestar que s’havia adormit, ni l’altra ocupant del vehicle, no van patir danys greus. Tal i com marca el protocol es va realitzar la prova d’alcoholèmia amb resultat de 0.00mg/l. Cal destacar que com a conseqüència de l’impacte s’han produït desperfectes en la tanca de la zona de trial que en breu s’arreglaran. Els agents desplaçats fins el lloc van treballar coordinadament amb Bombers, personal mèdic i Mossos d’Esquadra.

Pel que fa al segon accident, aquest es va produir també ahir dilluns dia 3 a les 7 de la tarda, a la C17, al Km 89, fora del rang d’actuació de la policia local. Tot i així, els Mossos d’Esquadra van demanar recolzament al cos policial de Ripoll fins que arribessin reforços de Mossos d’Esquadra. Els agents desplaçats fins el lloc van regular el trànsit fins l’arribada dels agents de M.E. finalitzant els seus serveis en aquell moment.

L’últim accident s’ha produït avui a 3 quarts de 8 del matí, en zona urbana, a la cruïlla del carrer Ter amb carrer Progrés, quan un camió de grans dimensions ha volgut girar des del carrer Ter per incorporar-se al carrer Progrés hi ha topat amb el balcó de l’habitatge. El balcó ha patit danys menors. En canvi el camió ha patit greus desperfectes en el remolc del camió, que ha quedat totalment malmès. La policia ha actuat amb molta rapidesa, tallant el trànsit a la rotonda de castelladrall desviant per la Carretera de Barcelona per evitar retencions, ha regulat el trànsit que es trobava a la zona hi ha gestionat i regulat el desplaçament de la cabina i el remolc del camió, fins la zona de l’Avellaneda a on es farà el traspàs de la mercaderia a un altre camió. A les 9 del matí s’ha restablert el trànsit amb normalitat.

Com apunt final recordar que les funcions de la Policia Local són molt diverses i abasten temes com els de la seguretat en llocs públics, la ordenació del trànsit de vehicles i persones en les vies urbanes, la protecció civil i la prevenció d’incendis, o la protecció del medi ambient