Per cinquè any consecutiu Ripoll oferirà l’oportunitat de descobrir la vila i el seu entorn amb aquest mitjà de transport que tant agrada a petits i també a grans. L’experiència es podrà realitzar des del 16 de juliol fins al 22 d’agost i es podrà escollir entre dos recorreguts diferents, el patrimonial que ens descobrirà els llocs més emblemàtics de la vila, i el Natura, que permet descobrir la natura que envolta el municipi. El primer dia que estarà en funcionament serà el divendres 16 de juliol i el primer viatge d’estrena  serà a les 10.30 h amb el Recorregut Patrimonial. Tots els recorreguts tindran el punt d’inici a la pl. Abat Oliba, davant el Monestir.  La venda de tiquets estarà establerta a l’oficina de turisme i el cost serà de 3 € adults, 2 € pels infants de 5 a 12 anys i gratuït pels menors de 5 anys. Per grups de més de 10 persones hi haurà una tarifa especial de 2 € per persona.

Els dos recorreguts dels quals es podrà gaudir:

Recorregut Patrimonial:

Recorregut urbà d’uns 30 minuts que passa pels llocs més emblemàtics de la població i inclou l’explicació del que es va veient. El recorregut és circular: comença i acaba a la pl. Abat Oliba.

Matí:   10.30 h – 12.00 h     Tarda:  18.15 h – 20.00 h

Recorregut Natura:

La proposta d’aquest recorregut inclou la possibilitat de fer diverses combinacions. El tren sortirà de la pl. Abat Oliba i anirà fins a la zona de pícnic de la font del Tòtil i la Roca. Des d’aquest indret, l’usuari podrà triar tornar amb el trenet o bé fer-ho a peu (últim tren de tornada a les 18.30 h).  La durada d’anada amb el trenet fins a la font del Tòtil i la Roca és d’uns 15 minuts. Si es decideix fer la tornada a peu, cal comptar amb 45 minuts. Recomanable per a famílies amb nens i per a persones que gaudeixen d’estar en contacte amb la natura.

Matí: 11.15 h -12.45 h         Tarda: 17.30 h -19.00 h

Per quart any també s’oferirà un paquet que combinarà les entrades del conjunt monàstic, del museu etnogràfic de Ripoll  i el recorregut amb el trenet. Aquesta opció tindrà un cost de 8,50 € adults, 3,90 € pels infants de 5 a 12 anys i gratuït pels menors de 5 anys. L’horari de  visites guiades al  conjunt monàstic serà cada dia a les 12.30 h  i a partir del 31 de juliol s’incrementarà amb una visita en horari de tarda, a les 16.30 h. Si es vol gaudir d’una visita guiada programada,  caldrà abonar un suplement de 3,30 € per adult.

Per més informació: OFICINA DE TURISME DE RIPOLL – Pl. Abat Oliba, s/n –

Tel. 972 702351- visit.ripoll.catturismeripoll@gmail.com

Consultar Recorregut i horaris en detall