La Transpirinenca Social i Solidària fa parada a la Vall de Núria

Un any més la Transpirinenca Social i Solidaria camina des del 8 de juny fins el 21 de juliol per la Inclusió. Enguany amb el lema «La Pau és el camí» caminarà els 800 Km que separen el Cap Higuer a Hondarribia fins el Cap de Creus a Cadaqués.
Ahir dimecres 12 de juliol aquests joves que enguany fan la travessa de la TRANSPIRINENCA Social i Solidària van arribar a la Vall de Núria. Provinents de Puigcerdà i després de caminar unes 6 hores, els 6 joves que fan tota la travessa van arribar acompanyats de persones voluntàries que els van donar suport durant aquesta part del camí. Un any més l’Ajuntament de Ripoll també els va voler acompanyar en aquesta etapa propera.
Després de dinar es va celebrar un Fòrum en el qual els joves que fan la travessa van explicar l’experiència de la seva vida. El fòrum el va moderar Xavier Mas de Xaxàs, periodista especialitzat en política internacional i en la informació en zones de conflicte.
La jornada es va tancar amb un petit piscolabis gentilesa de Santiveri i la Vall de Núria, que va permetre un cop més que caminadors i voluntaris puguin compartir una estona plegats.

2017-07-13T11:32:27+00:00 13 juliol 2017|Actualitat Ajuntament|