Ses Majestats, els Reis de l’Orient, s’han posat en contacte amb l’Ajuntament i ja han anunciat com serà la seva arribada a Ripoll el dijous 5 de gener del 2023. A banda, el 3 de gener enviaran una Cartera Reial que també rebrà les cartes dels més menuts. Els Reis mantindran el punt d’entrega de cartes al Claustre del Monestir, on per entrar-hi caldrà fer reserva prèvia. La Comissió de Reis de Ripoll ajudarà a SSMM en tot el que necessitin.

Cartera Reial

El dimarts, 3 de gener del 2023, a les 17.15 h iniciarà una cercavila des de la plaça de l’Ajuntament amb la Cartera Reial com a protagonista. S’anirà fins a la Sala Eudald Graells (pg. Sant Joan, 1), i allà la cartera rebrà a tots els nens i nenes que desitgin portar les seves cartes, fins a les 20 h.

Cavalcada de Reis

El dijous, 5 de gener, Ses Majestats arribaran per la carretera de Barcelona a partir de les sis de la tarda. El recorregut que farà la cavalcada és el següent: ctra. de Barcelona, pg. Ragull, c. Macià Bonaplata, ctra. d’Olot, c. Indústria, c. Tarragona, c. del Progrés, c. Macià Bonaplata, pl. Gran, pl. Sant Eudald, c. Sant Pere i plaça Abat Oliba.

Després, es recuperen la rebuda i els parlaments a la plaça de l’Ajuntament, i finalment els Reis de l’Orient s’encaminaran al Claustre del Monestir a fi de rebre les cartes dels infants. L’accés es farà per la Sala Abat Senjust (plaça Ajuntament, 3). Cal fer reserva prèvia per l’entrada al recinte del Claustre en aquesta pàgina web: https://www.entrapolis.com/entradas/audiencia-reial-de-ses-majestats-els-reis-de-lorient-a-ripoll

La Comissió de Reis agraeix la col·laboració a totes les persones, empreses i entitats que participen d’alguna forma en la Cavalcada.