La Fira de les 40 Hores de Ripoll, amb més de 100 anys d’història, torna al seu format habitual i se celebrarà els dies 1, 2 i 3 d’abril, el cap de setmana abans del Diumenge de Rams. Hi haurà algunes coses que seran diferents, sobretot pel que fa als espais firals, que s’amplien per tal de no generar aglomeracions.

Així, a les places de l’Ajuntament i Abat Oliba, hi haurà els expositors de Productes del Ripollès i altres productors alimentaris de proximitat.

A les places de Sant Eudald i Gran, la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès (UIER) i Ripoll Comerç (antiga Unió de Botiguers de Ripoll) presentaran les seves propostes i activitats.

Al passeig Ragull hi trobareu un Mercat Jove amb creadors i creadores de moda i altres artesanies, mentre que a la Devesa del Pla hi haurà els expositors de la Multisectorial, amb estands, carpes i espais; les entitats de Ripoll i el sector de l’automoció. I com a complement, atraccions per a tothom.

La fira d’antiguitats i del col·leccionisme es farà el dissabte següent, dia 9 d’abril, a la plaça Abat Oliba.

Aquesta renovada edició espera assolir els expositors i els visitants de l’any 2019 i per això comptarà amb una important campanya de promoció per atreure visitants del Ripollès i de les comarques veïnes.

Per a més informació i inscripcions de parades i espais, contactar amb el telèfon 639 66 95 96 o als correus electrònics josepm@eixmedia.com o jcolomer@ajripoll.cat. Al cartell hi ha especificades les tarifes pels diferents espais.

Descarrega el cartell (PDF)