L’Ajuntament de Ripoll aposta per recuperar una activitat que havia tingut molt èxit abans de la pandèmia, el ball dels diumenges. Es va deixar de fer amb l’arribada de la Covid-19 i també perquè es va dissoldre la junta que ho organitzava. Després d’escoltar les demandes, sobretot de gent de la tercera edat, perquè aquesta activitat tornés, l’Ajuntament ho torna a posar en marxa i ja començarà aquest pròxim diumenge, 19 de febrer.

Aquest matí, la regidora Manoli Vega ha presentat la recuperació del ball a les persones que ho havien demandat. “Hem vist gent molt contenta perquè tornen els balls. Fa uns mesos ens van fer arribar la petició, ara ho hem pogut fer realitat i esperem que tingui molt d’èxit”, comentava Vega.

El ball es realitzarà sempre a partir de les 17.30 h de la tarda a la Sala Eudald Graells i inclourà servei de begudes a càrrec del Bar Casal. El preu de l’entrada serà de 3 euros, destinats a finançar les actuacions dels diferents grups. La programació prevista és la següent:

  • 19 de febrer: Duet Sifasol
  • 19 de març: Raimon Músic
  • 2 d’abril: La Band Gogh Duet
  • 23 d’abril: Solista David de Vic (aquesta darrera actuació encara s’ha de confirmar del tot)

La regidora Manoli Vega explicant la recuperació dels balls.