L’Ajuntament de Ripoll  ha convocat per quart any consecutiu, el premi de fotografia “Ripoll, Tardor Florida” amb l’objectiu de posar en valor els paisatges de tardor del municipi.

En la primera edició aquest concurs s’emmarcà amb el concurs promocionat per VILES FLORIDES i en el qual s’oferien premis a les  millors fotografies que mostressin imatges de tardor del seu municipi. Enguany tot i que aquesta iniciativa no es fa des de Viles Florides, l’Ajuntament de Ripoll i en concret la Regidoria de Medi Ambient i de Comunicació, projecta de nou el concurs aprofitant la bona acollida que ha tingut en les dues edicions anteriors.

Com presentar una foto?

El termini de presentació de les fotos s’obrirà el 15 d’octubre i es tancarà el  27 de novembre. Cal penjar la foto al perfil d’Instagram propi, etiquetar (@ajuntamentderipoll) i utilitzar el hashtag #tardorfloridaripoll22. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies originals i inèdites.

Del 5 a l’11 de desembre es passarà a la fase de votació que també serà a través de la plataforma Instagram, resultant guanyadora la fotografia que obtingui més “m’agrades”. Els premis, i amb la voluntat de potenciar els establiments locals i el producte de proximitat, serà 1 xec de valor de 100 € per bescanviar a un restaurant local  i una cistella de producte del Ripollès per la primera persona classificada i 1 xec de valor de 50 €  per bescanviar a un restaurant local  i una cistella de producte del Ripollès per la segona persona classificada.

Podeu consultar les bases d’aquesta tercera del premi de fotografia  aquí

Descarregar CARTELL