L’Ajuntament de Ripoll  ha convocat, per segon any consecutiu, el premi de fotografia “Ripoll, Tardor Florida” amb l’objectiu de posar en valor els paisatges de tardor del municipi.

En la primera edició aquest concurs s’emmarcà amb el concurs promocionat per VILES FLORIDES i en el qual s’oferien premis a les  millors fotografies que mostressin imatges de tardor del seu municipi. Enguany tot i que aquesta iniciativa no es fa des de Viles Florides, des de  l’Ajuntament de Ripoll, i en concret la Regidoria de Medi Ambient, projecta de nou el concurs aprofitant la bona acollida que va tenir en la primera edició.

El termini de presentació de les obres ja està obert i tancarà el pròxim 27 de novembre. Cal penjar la foto al  perfil d’Instagram propi, etiquetar (@ajuntamentderipoll) i utilitzar els hashtags #tardorfloridaripoll20  #ripollpercompartir. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies originals i inèdites.  Del 30 de novembre al 8 de desembre es passarà a la fase de votació que també serà a través de la plataforma Instagram, resultant guanyadora la fotografia que obtingui més “m’agrades”. Els premis, i amb la voluntat de potenciar els establiments locals i el producte de proximitat, seran 2 xecs de valor de 60 € per bescanviar a un restaurant local  i una cistella de producte del Ripollès per la primera persona classificada i 1 xec de valor de 60 €  per bescanviar a un restaurant local  i una cistella de producte del Ripollès per la segona persona classificada.

Podeu consultar les bases d’aquesta segona edició del premi de fotografia clicant en aquest enllaç.