A partir de demà dijous 22 de novembre la piscina de Ripoll es tancarà per tal de procedir a la reparació definitiva del sistema que subministra   l’aigua Calenta Sanitaria de la piscina (l’aigua de les dutxes), degut a que l’actuació provisional portada a terme la setmana passada no ha tingut l’èxit esperat.

Tot i que la reparació ha permès que les persones usuàries es puguin dutxar amb aigua calenta, el sistema no escalfa suficientment els acumuladors d’aigua, que han d’arribar a una temperatura de 60 graus. Això suposa un risc de contaminació a l’ aigua que pot derivar en afectacions pels usuaris i usuàries.

Davant aquesta situació i amb la voluntat de garantir el benestar de les persones usuàries i, seguint els consells del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona, s’ha pres la decisió de tancar i reparar definitivament aquesta anomalia. La durada prevista de l’obra és d’una setmana. Tan bon punt es reobri la instal·lació, s’informarà a través del web i les xarxes socials de l’Ajuntament.

Des  de l’Ajuntament demanem, una vegada més, la comprensió de totes les persones usuàries davant d’aquesta situació, així com presentem les nostres disculpes per les molèsties que aquest fet pugui ocasionar.