Des de l’Espai Familiar de Ripoll s’organitzen diversos tallers per a famílies amb nens i nenes de 0 a 6 anys en les properes setmanes i fins al mes de març. Es tracta d’activitats que complementen la seva oferta, amb els diferents espais que ja té actius. Tots els tallers es faran els dissabtes a les 10.30 h, a càrrec de l’educadora Judit Sabaté. Per a més informació i per formalitzar la inscripció gratuïta, cal enviar un correu a espaifamiliarderipoll@gmail.com o bé fer-ho presencialment a la Biblioteca Lambert Mata. Les places són limitades.

Durant el mes de gener, el dia 22 es farà un taller de moixaines i jocs de falda per a infants de 0 a 3 anys, mentre que el 29 es durà a terme una estimulació musical amb el mètode “totsona” per a nens i nenes de 3 a 5 anys, sempre comptant amb les seves famílies.

El 12 de febrer es preveu estimulació musical per a infants de 0 a 2 anys, el 26 de febrer un taller de màscares per a infants de 3 a 6 anys, el 12 de març el taller “Recordant i aprenent cançons” (0-3 anys) i el 26 de març, novament estimulació musical amb “totsona” per a nens i nenes de 3-5 anys. A continuació, detallem en què consisteix cada activitat: