L’Ajuntament de Ripoll obre la convocatòria per presentar sol·licitud per accedir a un habitatge de propietat municipal en règim de lloguer adreçat a parelles amb mínim 1 fill o família monoparental amb 2 fills. La persona sol·licitant ha de ser menor de quaranta-cinc  anys.

L’habitatge, ubicat a la Carretera Barcelona, té  87 m2 i  consta de tres dormitoris dobles, un menjador estar, una cuina i un bany amb capacitat per 4/5 persones. El preu de lloguer serà de 280 €/mes + despeses comunitàries + taxa d’escombraries. Les persones interessades a accedir-hi han de complir les bases de la convocatòria que recullen entre d’altres, l’obligatorietat  de  portar un mínim d’un any empadronat a la vila.

Per a optar a la convocatòria cal presentar aquesta sol·licitud juntament amb tota la documentació requerida a l’Oficina Municipal d’Habitatge ubicada a  l’Ajuntament de Ripoll (demanar cita al 972714142) o a la Seu electrònica de ripoll.cat en el termini comprés entre  el 14 de desembre  i el 12 de gener, ambdós inclosos.

Per a qualsevol dubte o informació complementària es pot contactar directament amb l’Oficina Municipal d’Habitatge  en horari de 9 a 14 h de dilluns a divendres al telèfon 972714142 o al correu lrota@ajripoll.cat

CARTELL