En el marc del projecte de consolidació del jove a l’entorn rural, l’Ajuntament de Ripoll obre la convocatòria per presentar sol·licitud per accedir a un habitatge de propietat municipal en règim de lloguer i adreçat a joves de 18 a 34 anys.

L’habitatge, ubicat a la Carretera Barcelona, té 87 m2 i consta de tres dormitoris dobles, un menjador estar, una cuina i un bany amb capacitat per 4/5 persones i està destinat a parelles amb un fill o famílies monoparentals amb dos fills a càrrec seu. El preu de lloguer serà de 280 €/mes + despeses comunitàries + taxa d’escombraries. Les persones interessades a accedir-hi han de complir les bases de la convocatòria (https://ripoll.cat/-, dins el portal de transparència, a l’apartat de subvencions i ajuts), que recullen entre d’altres, l’obligatorietat de portar un mínim d’un any empadronat a la vila.

 Per a realitzar la sol·licitud cal presentar una instància genèrica a l’oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Ripoll o a la Seu electrònica de ripoll.cat en el termini del 28 de gener al 26 de febrer. Per a qualsevol dubte o informació complementària es pot contactar directament amb el servei de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Ripoll en horari de 9 a 14 h de dilluns a divendres al telèfon 972714142 o al correu projeccioeconomica@ajripoll.cat