Aquesta setmana s’ha publicat la setena edició del butlletí d’informació esportiva de Ripoll, ‘Viu l’Esport al Bressol de Catalunya’, corresponent al mes d’octubre. Aquest fulletó mensual es vol fer ressò de tota l’activitat esportiva que es desenvolupa a la vila.

En aquest cas, la portada va dedicada a com avancen les obres de substitució de la gespa artificial del camp municipal d’esports, amb duració prevista fins a finals de novembre. També entrevistem a Mariona Foz, ripollesa que ha viscut l’experiència de participar en un campionat del món de patinatge amb el seu club, el Xou Gran Tona.

També s’hi tracten altres temes com la 4a posició a la Champions League de l’Escola de Futbol Sala Ripoll, el campionat d’Europa de para-taekwondo per a Dalia Santiago, els bons resultats al campionat de Catalunya del Club Judo Ripoll o els primers partits del femení de l’Hoquei Club Ripoll. Així mateix, es fa una mirada al passat recordant el primer partit oficial de futbol que es jugà a la vila.

Els 300 exemplars en paper del butlletí es repartiran durant els pròxims dies pels equipaments municipals i també per establiments com ara forns i comerços. Per ara, ja es pot descarregar en format PDF a través de l’enllaç següent: