El passat divendres es va dur a terme a l’Ajuntament de Ripoll l’acte d’entrega de la beca al millor expedient acadèmic de secundària del curs 2020-21 a Ripoll, que enguany ha estat per a Alba Gómez Ventura. Acompanyada de la seva família, ha recollit el guardó de mans de l’alcalde de la vila, Jordi Munell i dels regidors Mª Dolors Vilalta i Joan Mª Roig.

L’ajuda que rep l’Alba és de 1.450 euros. Actualment, està cursant el grau de Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona. La seva nota de la selectivitat va ser un 12,7. Durant l’acte, agraïa l’entrega de la beca per part de l’Ajuntament i ho considerava un reconeixement a l’esforç dels i les estudiants.

L’Ajuntament fa diversos anys que promou aquests premis per a estudiants de Ripoll, per tal de reconèixer l’esforç i el treball dels joves residents al municipi que cursen els estudis de Batxillerat i Cicles Formatius. Sempre es premia els millors expedients acadèmics de secundària del curs anterior. Des de tot el consistori es trasllada l’enhorabona a l’Alba i s’encoratja als joves estudiants a seguir amb esforç i constància.

Galeria de fotografies de l’acte: https://photos.app.goo.gl/5RpCMumfn7dETt96A