Les dades del sector comercial i econòmic a Ripoll segueixen essent positives en aquest any 2021, en plena recuperació dels moments més durs de la pandèmia del coronavirus. Des de l’Àrea de Projecció Econòmica de l’Ajuntament s’ha fet un nou recompte de les altes i baixes d’activitats econòmiques a la vila durant el 2021 i el saldo net suposa un total positiu de 21 activitats més.

Des de principis d’any, hi ha hagut 27 comunicacions de noves altes, 7 d’elles d’activitats comercials, una activitat empresarial i 19 relacionades amb els serveis, la restauració… També s’han comunicat 13 canvis de titularitat o traspassos i dos canvis d’ubicació, per la qual cosa en total hi ha 42 noves llicències a Ripoll per aquests diferents motius.

Pel que fa a les baixes, se’n compten 6 des de principis d’any. Tres són d’activitats comercials i tres més del sector serveis. També consten els canvis d’ubicació i de titularitat anteriorment esmentats. Per tant, el saldo net entre les altes i les baixes a data de 31 d’octubre és de 21 noves llicències comunicades.

A l’estiu es va fer un primer recompte de les activitats i els números van ser molt positius, amb un saldo de 18 noves activitats. Ara, el ritme s’ha frenat una mica, però se segueix copsant la recuperació després dels estralls de la pandèmia. La voluntat del consistori és que l’activitat segueixi creixent a la vila, donant suport a tots els sectors que es volen desenvolupar al municipi per ajudar-lo a créixer i que hi hagi més oportunitats de feina.