L’augment de contagis a Ripoll i el Ripollès, l’alt risc de rebrot i les restriccions que s’han anunciat des del Govern properament han provocat que algunes de les activitats festives de Nadal que s’havien pensat s’hagin hagut de suspendre. Per una banda, la Comissió de Festes ha decidit, juntament amb el consistori, suspendre les festes que havien preparat a la sala Master’s els dies 24 i 25 de desembre i el Cap d’Any del dia 31. Han publicat el següent missatge a les xarxes socials:

“Malauradament, des de la Comissió de Festes, us hem de comunicar l’anul·lació de les festes previstes aquest Nadal (24, 25 i 31 de desembre), a causa de les noves restriccions i la situació actual de Catalunya i Ripoll.

Els diners de les entrades es tornen al 100%. Es retornarà al compte bancari de cada persona que va comprar les entrades. Els diners s’ingressaran al més aviat possible! Moltes gràcies per la comprensió,

No obstant això, des de la comissió us volem anunciar que encara ens queden forces per molt de temps. Tan aviat com la situació ens ho permeti, us compensarem amb alguna festassa! Que tots ens ho mereixem! Molts ànims i bones festes! Ens veiem aviat.”

Des del servei de Cultura de l’Ajuntament, s’ha decidit també anul·lar l’acte del Poema de Nadal recitat per Valentí Maymó que s’havia de celebrar a l’església de Sant Pere el dia 25. La coral Capella de Santa Maria també ha ajornat el concert que tenien previst pel dia de Sant Esteve a l’església de Sant Pere, mentre que el Ripijoc tampoc s’organitzarà els dies 27 i 28 de desembre i, al seu lloc, s’organitza un Parc Infantil d’Inflables que es durà a terme a les places de l’Ajuntament i del Monestir els dies 3 i 4 de gener, de les 11 h del matí a les 14.30 h del migdia.

Per altra banda, sí que es manté programada la xaranga amb la banda Caliu el dijous 23 de desembre a la tarda i també es manté la cavalcada dels Reis d’Orient. Igualment, s’informarà de qualsevol canvi a mesura que avancin els dies.

L’Ajuntament agraeix la comprensió de tothom i segueix demanant extremar la precaució.