De divendres a diumenge Ripoll ha estat immers amb els actes de celebració del carnestoltes. La ruta hippie, actuacions teatrals, la rua, el ball, el carnestoltes infantil, el concurs d’aparador i de bars…, activitats pensades per a tots els públics i que han fet que a la nostra vila es tenyís de disbauxa.

Des de l’Ajuntament i la Comissió de Festes, que recordem que són persones voluntàries,  es vol agrair la participació i la col·laboració de totes les persones que han fet possible el Carnestoltes, tant les que hi han participat de manera activa, com les que hi han col·laborat en l’organització, com a jurat o simplement com a públic.

La Rua de Carnestoltes va aplegar un públic molt nombrós, que va poder gaudir d’un total de 14 grups de carrosses, comparses i grups petits. També destacar que 7 comerços van participar en el 4t concurs d’aparadors resultant guanyador l’establiment Drogueria Roig. En l’apartat de “Bars disfressats” la participació va ser de 6 i va quedar guanyador el bar Cabina.

El jurat va estar format per 7 membres del món de la comunicació, de l’espectacle, de la imatge i estètica, del comerç i participants d’anys anteriors.

La classificació va ser la següent:

Categoria Grup Petit

1r Enruscades; Qui no té feina el gat pentina

Categoria Comparsa A

1r Tree of life; Escola Salesiana

2n Frank de la rua; The Players

Categoria Comparsa B

1r Esquitx cromàtic; Fundació MAP

2n Rock & trolls; Escola Vedruna

Categoria Carrossa

1r El PrinciPET; Els ninots

2n Mar de plàstic; Escola Tomàs Raguer

3r Els barrufets de Sant Eudald; Els nens de Sant Eudald

Categoria Carrossa més golfa

Els barrufets de Sant Eudald (els nens de sant Eudald)

Categoria Aparadors

Botiga Drogueria Roig

Categoria bars disfressats

Bar Cabina