Ripoll segueix fent passos per promoure internacionalment la vila acollint un esdeveniment relacionat amb el trial en moto. Aquest dilluns el Sr. Salvador Prat, president de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) va visitar novament la vila, aquesta vegada juntament amb el Sr. Josep Puntí, representant de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM). Es van reunir amb el Sr. Josep Soldevila, president del Ripoll Motor Club i director de la comissió de Trial de la Federació estatal de motociclisme, el Sr. Jordi Prat, tècnic de trial de la Federació estatal de motociclisme, l’alcalde Jordi Munell i el regidor d’Esports Josep Isern, per concretar la proposta de dur a terme una prova internacional del calendari l’any 2024 a Ripoll.

Aquesta proposta es planteja que coincidiria amb l’acte oficial de celebració del 50 aniversari de la FIM. Una efemèride i prova internacional que se celebrarien a Ripoll i comportarien una promoció molt important del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès en la seva vessant del trial de moto (el Talents Trial Ripoll) que promou la FCM, una escola singular i única en aquests moments per a la formació de futurs campions en aquesta modalitat esportiva.

També van visitar les instal·lacions i espais de què disposa la vila de Ripoll per acollir els actes i exposicions que es preveuen en aquesta celebració -Devesa del Pla, església de Sant Pere o les diferents sales d’actes-, així com l’àrea d’entrenament del Centre de Tecnificació (CTER) a l’Avellaneda. Van poder presenciar els entrenaments dels alumnes d’aquest nou curs i conèixer els joves pilots, incloent-hi la primera integrant femenina que s’ha incorporat aquest any.