En aquests mesos en els quals s’està recuperant l’activitat esportiva després de l’impacte més greu de la pandèmia, Ripoll està esdevenint l’epicentre de diversos esdeveniments en aquest àmbit. Un exemple ben clar el trobem en els propers dies, durant els quals serà seu de la Crom Ride, la Copa Catalana de Trial de Nens o la Copa FESC de futbol sala per a sords. A més, serà punt de sortida de la Haute Route.

La vila esdevindrà un punt de control de pas de la Crom Ride 2021 el proper dissabte 3 de juliol.  Aquesta prova es presenta com una trobada pels que estimen anar en moto, 500 km organitzats per divertir-se i on l’objectiu principal és gaudir de la conducció en carretera oberta. Proposa una ruta dissenyada per conèixer el territori, que combina mar i muntanya i passa per racons amb paisatges d’allò més atractius de les comarques gironines. Està pensada per a motociclistes de tots els nivells. Dissabte es podrà veure passar als i les participants de 13 a 17.30 h per davant del Monestir.

El diumenge 4 de juliol, per altra banda, Ripoll serà la seu de la Copa Catalana de Trial de Nens organitzada per la Federació Catalana de Motociclisme. De 9 a 14 h, amb sortida des del pavelló-CTE de l’Avellaneda, hi prendran part corredors i corredores de les categories Aleví, Aleví +8 Benzina, Aleví +8, Elèctrica, Base, Fèmines, Iniciació, Oberta i Promo.

Dimarts, 6 de juliol, la primera etapa de la Haute Route Pyrenees 2021 té el punt d’inici a Ripoll. Des de la plaça del Monestir, a partir de les 8 h del matí, els participants d’aquesta prova ciclista iniciaran una aventura de cinc dies pel Pirineu català i francès, que acabaran a Pau. Es descobreixen ascensos de llegenda i llocs més amagats però molt tractius per als i les ciclistes arreu de les muntanyes.

I per acabar aquest reguitzell d’activitats, el proper dissabte 10 de juliol el pavelló-CTE de l’Avellaneda acollirà la Copa FESC de futbol sala per a sords, la qual es presentarà aquest dimecres a l’Ajuntament.