La iniciativa Viles Florides, de la que Ripoll en forma part, ha organitzat per IV vegada el concurs de fotografies d’Instagram #tardorflorida19. L’objectiu de Viles Florides és mostrar l’encant de la tardor en els pobles i ciutats de Catalunya i reconèixer les fotografies que més agradin amb uns obsequis. L’ajuntament de Ripoll, i en concret la regidoria de Medi Ambient, aprofitant aquesta iniciativa, i amb la voluntat d’incentivar la participació s’ha sumat al concurs afegint uns premis de caràcter local.

Per optar a la participació dels dos concursos cal seguir el mateix procediment:

  • Fer una fotografia de paisatges, parcs, fonts, etc., de Ripoll que mostrin la tardor
  • Penjar-la al perfil propi d’instagram
  • Etiquetar amb #tardorflorida19 #tardorfloridaripoll19
  • Citar els perfils d’Instagram de @vilesflorides i d’@ajuntamentderipoll
  • Temps per presentar fotografies fins al 25 de novembre

Per una banda, l’equip de Viles Florides, cada 10 dies aproximadament, farà una selecció de les dues fotografies preferides que s’hagin compartit durant aquell període en cada categoria i es compartiran, esglaonadament, en el perfil d’Instagram de Viles Florides. Finalment, el 25 de novembre, un cop finalitzi el concurs, hi haurà un total de 20 imatges seleccionades. Els patrocinadors faran la tria de les 10 fotografies finalistes, i a partir d’aquí s’obriran les votacions perquè els seguidors del perfil de Viles Florides a Instagram, emetin el seu vot mitjançant un “m’agrada”. Les tres que més n’aconsegueixin s’enduran el premis d’aquesta convocatòria: nit d’hotel a lloret de Mar, lots de jardineria i entrades als jardins de Santa Clotilde.

Per la seva banda l’ajuntament de Ripoll recollirà totes les fotografies compartides fins al dia 25 de novembre i crearà una galeria perquè del 26 de novembre a l’1 de desembre els seguidors del perfil de l’Ajuntament de Ripoll a Instagram, emetin el seu vot mitjançant un “m’agrada”. S’obsequiarà a les dues més votades amb els següents premis:

  • La que obtingui més “M’AGRADA”   obtindrà un sopar + 1 nit d’allotjament en un establiment del municipi de Ripoll (per a dues persones)
  • La que quedi en segona posició obtindrà un dinar o un sopar en un establiment de Ripoll ((per a dues persones).

Es poden consultar les bases del concurs de Ripoll en el següent enllaç:

https://ripoll.cat/wp-content/uploads/2019/11/Bases-Tardor-Florida-Ajuntament-de-Ripoll.pdf