Al c. Progrés es realitzarà un Sprint Intermedi  

Aquest dijous 28 de març, entre les 14 i les 14.30 hores els corredors de la 99a Volta Ciclista a Catalunya (del 25 al 31 de març) passaran per Ripoll. Aquesta serà la quarta etapa de la cursa i els ciclistes sortiran de Llanars per arribar fins a La Molina. Entraran a Ripoll procedents de Vallfogona per la ctra. d’Olot, baixaran pel c. Girona i seguiran cap a c. Progrés, on es realitzarà un Sprint Intermedi, Pont d’Olot, c. Bisbe Morgades, plaça de l’Ajuntament, c. Berenguer el Vell i Ctra. de Ribes, i tot seguit es dirigiran cap al desviament en direcció Campdevànol. Estarà prohibit l’estacionament, a tots els punts del recorregut des de les 6 del matí a les 15 hores. El trànsit estarà afectat, en els punts indicats,  entre les 13.30 i les 15 hores aproximadament. En casos de desplaçaments urgents dins aquest horari, us podeu posar  en contacte amb la Policia Local, al telèfon 972714414.

El divendres 29 la volta tornarà a passar per Ripoll, aquest cas per la variant de la C17, procedent de Puigcerdà i en direcció cap a Sant Cugat del Vallès. L’hora estimada de passada és de les 14 h.

Enguany participen en la Volta Ciclista de Catalunya una total de 175 ciclistes repartits en 25 equips. Les imatges de la “Volta” es veuran en 190 països i en directe als 5 continents. La cursa es podrà seguir en directe per Esport3 a Catalunya, i per TDP i Eurosport a la resta de l’Estat. Així, es presenta una oportunitat més per mostrar Ripoll a la resta del món.

Itinerari 4a etapa https://www.voltacatalunya.cat/ca/l-etapa-4

Itinerari 5a etapa https://www.voltacatalunya.cat/ca/l-etapa-5