Divendres a la tarda a les instal·lacions del Pavelló Municipal de Ripoll es va presentar l’embrió del que ha ser el Pla Director de la zona Esportiva per aquests propers anys 2019-2029.  Es un pre projecte molt treballat en el que es  busca la sinèrgia de l’equip de govern, de l’oposició i de les entitats esportives, que en definitiva son els usuaris de les instal·lacions. Per aquest motiu,  la presentació anava adreçada a les  entitats esportives, perquè facin les  aportacions que creguin adients,  per mitja d’aquest formulari que es pot presentar a les instal·lacions de la piscina fins el dia 15 de febrer. El Regidor d’Esports,  el Sr. Miquel Rovira i el Regidor d’ d’Entitats i Associacions, Obres i Serveis, el Sr. Jordi Gumí també es van comprometre a mantenir futures reunions per acostar necessitats i visions que permetin construir un complex esportiu de primera categoria.

En el transcurs de la jornada, en la que hi van assistir més de 50 persones, també es va explicar que un projecte d’aquestes característiques s’ha de desenvolupar en diferents fases i que seran els vestidors del camp de futbol els que donaran el tret de sortida.

Gumí va afegir que el futur Pla Director de la zona esportiva es vincula totalment amb la realització d’un Pacte per l’Esport que permeti construir una societat més saludable, en què la pràctica de l’activitat física esdevingui un hàbit diari i durant tota la vida de les persones. A més amb un complex esportiu com el que es pretén tenir,  Ripoll es pot posicionar com un punt de referència en el camp de l’espot català.

Visualitzeu el vídeo del projecte  en aquest enllaç https://youtu.be/LTlM3Lb-Prk

Visualitzeu les imatges del Pla Director en aquets enllaç https://issuu.com/nuria13/docs/pla_director_zona_esportiva

Imatges de la jornada en aquest enllaç https://photos.app.goo.gl/giWTTLKeWeKgnhTk6