La novetat d’aquest any ha estat el sorteig de dos lots de plantes a qui presentes una  fotografia del seu balcó florit

Enguany l’Ajuntament de Ripoll i el comerç de la vila  ha repetit  la  campanya Ripoll, Flor i Color per tal de fomentar la participació de la ciutadania a fi que Ripoll llueixi uns balcons, finestres i jardins ben florits.

Una de les accions més esperades per part de la ciutadania són els vals de descompte d’un euro per poder comprar flors a les 3 floristeries de la vila. Aquests vals es podien trobar a qualsevol dels establiments comercials i/o de serveis de Ripoll. Se’n van repartir 1200 i se n’han han utilitzat 721. Els ripollesos i ripolleses que compraven flors tenien l’oportunitat de presentar una foto a través d’Instagram o enviant un correu electrònic per participar al sorteig de dos lots de flors, que s’entregaran al llarg d’aquesta setmana.

Al voltant de la campanya s’han dut a terme altres activitats, com el taller d’ensenyar com plantar i cuidar una planta, dirigit per les floristes de Ripoll i adreçat als infants de primària de les escoles de la vila, que enguany s’ha portat a terme a diferents espais de la vila.

Aquesta campanya busca la implicació de la ciutadania per tenir una vila amb els balcons plens de plantes i que presenti un aspecte més bonic. Cal recordar que Ripoll participa en el projecte català Viles Florides, que premia els municipis Catalans  que presenten un aspecte més cuidat pel que fa a ornamentació, paisatgisme i sostenibilitat mediambiental,  entre d’altres. Ripoll actualment està distingida amb 3 flors d’honor sent el màxim 4.

Galeria D’Imatges: https://photos.app.goo.gl/u1yCccpvgfPsA2ZV6