Seguint les premisses del “Nou model de Convivència” que s’està elaborant des de Ripoll, el dia 16 d’agost es farà un acte pel foment de la convivència organitzat per les diferents entitats i institucions que al llarg de l’any han treballat aquest tema.

A partir de les 18:30 h a la plaça del Monestir es podran fer 5 activitats que tenen com a eix principal aspectes relacionats amb les relacions humanes, la interculturalitat, la interacció, etc. A partir de les 20 hores hi haurà l’acte de clausura, que serà la lectura d’un mateix poema amb diferents idiomes acompanyat de notes musicals a càrrec de Jordi i Cecília Ballesteros. L’acte finalitzarà amb un clam a la convivència i el so del Cant dels Ocells.

Per altra banda el dia 17 Ripoll es suma “Barcelona, ciutat de pau”, acte en record de les víctimes i solidaritat pels atemptats terroristes del 17 d’agost i posa un autocar gratuït  al servei de totes les persones que hi vulguin assistir. La inscripció es pot fer al correu comunicacio@ajripoll.cat o al telèfon 636090808.