Ripoll, flor i color

Com en anys anteriors la Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Ripoll ha portat a terme una campanya per tal de fomentar la participació de la ciutadania a fi que Ripoll llueixi uns balcons, finestres i jardins ben florits.

Aquest any la campanya ha canviat de nom i ha passat a anomenar-se «Ripoll, flor i color», però igualment l’objectiu és omplir la vila de flors.  A través dels vals de descompte repartits durant la campanya, se n’han venut més de 1600. Aquests vals es podien trobar a qualsevol dels establiments comercials i/o de serveis de Ripoll. D’entrada se’n van posar a la venda 1250, però degut de la bona acollida per part dels ripollesos, el nombre es va ampliar fins a 1600. Al voltant de la campanya s’han dut a terme diverses activitats, algunes amb gran èxit, com la del taller que va ensenyar com plantar una flor, dirigit per les floristes de Ripoll i adreçat als nens de primària de les escoles de la vila, el resultat va ser que les torratxes del passeig del Ferro van quedar ben florides.

Una altra acció destacada d’enguany son les caixes de fusta reciclades del mercat i que han pintat durant l’any els joves de la Unitat d’Escolarització compartida. Se n’han repartit més de 130 caixes entre tots els comerços de la vila, les caixes venien acompanyades d’uns vals de descompte, amb l’objectiu que els botiguers i botigueres fessin muntatges al carrer. Tenint en compte l’èxit del taller de papiroflèxia realitzat l’any passat, aquest any es va repetir ampliant-lo a dos dies.

Una acció molt novedosa ha estat la pintada del mural a les escales del passeig del Pla, que reprodueix un paisatge florit típic de les nostres contrades. El mural ha estat pintat per les artistes locals Maite Amàrita i Daniela Peñalva. Donat que aquesta acció ha estat molt ben acollida, no es descarta de fer-ne alguna altra de semblant en algun altre espai públic de Ripoll.

2017-06-21T10:25:26+00:00 26 maig 2017|Actualitat Ajuntament|