Amb l’actuació també s’hi ha col·locat un OVISTOP, un dispensador de menjar anticonceptiu per a coloms

Els infants de Ripoll podran gaudir a partir de demà d’una nova zona de joc infantil ubicat a la zona verda de l’edifici de la Torre, a la Carretera Barcelona. Aquesta actuació sorgeix per una banda de la voluntat de l’Ajuntament d’oferir serveis a tots els barris de la vila i d’escoltar les peticions veïnals, i per l’altra, d’una proposta del Consistori Infantil demanant més jocs per nens i nenes en aquesta zona.

En aquesta ocasió, i amb la intenció de ser sostenibles, s’ha remodelat un joc que té més de 15 anys de vida. Pintat i amb els gronxadors i peces que ha calgut canviades, ara mostra un aspecte totalment nou i adaptat a les normes de seguretat actuals. Per completar l’acció s’han posat bancs i paperers.

Aprofitant l’actuació també s’ha posat a la mateixa zona, un Ovistop, un dispensador de menjar anticonceptiu per coloms que té per objectiu controlar la repoblació d’aquests animals. Amb aquest dispositiu ja són tres els que Ripoll té ubicats en diferents punts, un a l’ aparcament de l’ambulatori, un altre al Carrer Comte Guifré i aquest mateix.

Aquesta actuació es suma a les que constantment l’Ajuntament porta a terme quan a millora dels espais infantils, que al ser concorreguts tenen un desgast constant. Sí que es demana que es tingui cura d’aquests espais i que es cuidi el material, que suposa un cost que indirectament recau en la mateixa ciutadania.

Descàrrega imatges https://photos.app.goo.gl/Ydi3KXTAEPZ9w13n6