Ripoll estableix les línies de treball per gestionar l’endemà dels atacs terroristes

Dilluns a la tarda la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va assistir a una reunió de treball amb representats de l’Ajuntament de Ripoll i del Consorci de Benestar Social del Ripollès per traçar actuacions conjuntes entre les administracions amb l’objectiu de gestionar l’endemà dels atacs terroristes que han afectat la comunitat de Ripoll.

La reunió que es va iniciar una hora abans de l’arribada de la consellera,  la va encapçalar,  entre altres, l’alcalde de  Ripoll, Jordi Munell; el secretari de Migració, Oriol Amorós; el director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell; el secretari d’immigració , i el director territorial de Governació a Girona, Raül Morales. Tècnics del Consistori de Benestar Social i de l’Ajuntament també hi van participar.

A l’entrada de la reunió, Borràs va apuntar  que cal treballar en el conjunt del país i també a nivell de municipi per “mantenir una societat sòlida, que no es trenqui, i treballar per evitar l’estigmatització del col.lectiu musulmà, que també ha condemnat enèrgicament els atemptats”.

L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, va remarcar que en la reunió s’havien traçat  unes línies generals d’actuacions en diversos àmbits, principalment en el de l’ensenyament, la convivència  i en  l’atenció psicològica, per tal de “mantenir la pau veïnal, la convivència i la integració i superar aquesta situació” amb la implicació, també, de totes les entitats del municipi. Munell també ha fet una crida a assistir a la concentració el proper dissabte, dia 26 d’agost a les 18:00 h. sota el lema “Ripoll per la pau, Un pas endavant” entès com un acte que “ha de servir perquè la societat ripollesa a pugui expressar el seu dol per aquests fets i mantenir la unitat”. Per la seva banda Oriol Amoròs va remarcar que els esforços que cal posar han de servir per mantenir una societat integrada en què tothom estigui dins i ningú fora”.

En resum una reunió de treball que va servir per assentar les bases de les accions que emprendran les diferents administracions.

2017-08-24T16:24:21+00:00 23 agost 2017|Actualitat Ajuntament|