Els 375,10€ recaptats a Ripoll seran destinats a projectes que permetin millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia al nostre país

Diumenge dia 14 de juliol, el Servei Municipal de l’Esport de l’ajuntament de Ripoll, i en concret la piscina coberta, es va sumar a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, que organitza des de fa 13 anys la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que pretén sensibilitzar i recollir diners per a la recerca i el tractament d’aquesta malaltia.

Enguany s’han recaptat 375,10€ que provenen de venda de material de la campanya, donatius d’usuaris de la piscina i de la venda de les entrades d’aquell dia. Les recaptacions de totes les piscines adherides a la campanya d’arreu de Catalunya, que aquest any han arribat a les 650, seran destinats a projectes que permetin millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia al nostre país.

En nom de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i del Servei Municipal de l’Esport de l’ajuntament de Ripoll, es dóna les gràcies a totes aquelles persones que hi han col·laborat, mostrant així la seva solidaritat.