Com promocionar Ripoll i els seus encants arreu d’Europa a un cost que pugui assumir l’Ajuntament? Aquesta és la pregunta que l’Ajuntament es qüestiona sovint i a la que costa trobar resposta amb els mitjans dels quals es disposa. Per aquest motiu es busquen alternatives que amb un baix cost puguin ser molt visuals i que despertin interès per conèixer la nostra vila.

Per donar resposta a aquesta necessitat, aquest matí l’alcalde Jordi Munell, ha col·locat uns vinils publicitaris del municipi, a dos dels camions de la flota de l’empresa, amb seu a Ripoll, I.S.T. 2007, S.A., dedicada a la logística i al transport nacional i internacional.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament paga els cartells i demana als propietaris de camions, en aquest cas I.S.T. 2007, que col·laborin desinteressadament a fer que la imatge de Ripoll arribi allà on vagin. Segons les mateixes paraules de Munell “en el cas que alguna empresa es vulgui sumar a la iniciativa pot trucar a l’Ajuntament i demanar per l’àrea de comunicació que prendrà nota de la petició”.

L’Ajuntament, amb aquesta acció vol per una banda, promocionar Ripoll com un destí turístic que ofereix múltiples possibilitant al visitant i per l’altra, potenciar la candidatura de la Portalada de Ripoll per ser considerada Patrimoni Mundial de la Unesco.