El fulletó tindrà una periodicitat mensual i sortirà a final de cada mes

Avui últim dia del mes de juliol s’estrena la publicació d’un nou fulletó de periodicitat mensual sota el nom de “Ripoll en Positiu”. Amb un format senzill, recull a tall d’enllaços les notícies referents a activitats, esdeveniments, actualitat, obres, persones, etc., que han estat rellevants en el mes que finalitza. Tant aquelles que ha promogut l’Ajuntament com les destacades de persones, entitats, equipaments, serveis de la vila.

La finalitat d’aquesta nova publicació és la de millorar els canals d’informació entre la ciutadania i l’Ajuntament, facilitant la lectura de les notícies destacades en uns sols clicks. Així s’afegeix als canals d’informació existents en l’actualitat, com la pàgina web, el butlletí electrònic i les xarxes socials existents de l’Ajuntament (Twitter, Facebook i Instagram). A més de les webs pròpies d’alguns serveis i equipaments com Turisme o el Museu Etnogràfic, o d’altres que fan ús constat de les xarxes socials, com el Servei de Joventut, Cultura o la Biblioteca Lambert Mata, entre d’altres, que també formen part de l’entramat municipal.

Aquest butlletí en format digital està disponible a partir d’avui a la web de l’Ajuntament de Ripoll, dins l’apartat ACTUALITAT i a la secció que porta el mateix nom: RIPOLL EN POSITIU.        https://ripoll.cat/wp-content/uploads/2019/07/Ripollpositiu-07.2019.pdf