Ripoll conserva les tres estrelles de reconeixement com a Vila Florida

Divendres dia 22 de setembre va tenir lloc a Mollet del Vallès l’acte de lliurament i reconeixement Viles Florides 2017.
En representació per part de l’Ajuntament de Ripoll hi va anar la regidora de barris, neteja viaria i medi ambient Fina Guix.
Actualment hi ha 11 municipis que ostenten el reconeixement amb 4 Flors d’Honor, es tracta de Mollet del Vallès, Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Olot, Sant Cugat del Vallès, Sant Hilari Sacalm i Vila-seca.
També hi ha 47 municipis amb tres Flors d’Honor, categoria en la qual es troba la nostra vila; 49 municipis amb dues Flors d’Honor i 11 municipis amb una Flor d’Honor. En total en aquesta edició s’han valorat 118 municipis que treballen per fer créixer el verd a Catalunya i que suposen un important increment de municipis participants respecte els 86 de l’any passat.
El moviment Viles Florides el promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics.

2017-09-29T10:38:22+00:00 25 setembre 2017|Actualitat Ajuntament, Actualitat Medi ambient|