El divendres 2 de juliol, se celebrarà la cinquena Jornada Sènior, enguany recuperant el format de tot un dia ple d’activitats per fomentar la participació de les persones  més grans de 55 anys.

L’activitat començarà a les 9:30 h amb la inauguració de la jornada en la qual s’oferirà un petit refrigeri per totes les persones participants.

Al llarg del matí hi haurà  diverses activitats en les quals els participants s’hauran apuntat prèviament al Casal Cívic La Devesa del Pla, El Casal Cívic Centre o al correu comunicacio@ajripoll.cat. Activitats per tots els gustos,  esportives com  txigung, Marxa Nòrdica i estiraments, visites  a la formatgeria MUU BEE i a les instal·lacions de Corisa Media Grup i activitats culturals amb la visita guiada per conèixer “Curiositats de Ripoll” a través de la premsa local de fa 100 anys i “Ripoll en Temps de Pandèmia”  per descobrir racons que van esdevenir testimonis muts en temps de pandèmies al llarg dels anys.

L’activitat es reprendrà a partir de les  16 hores amb  un taller de practicar l’art de riure la vida, la visita a la Farga Palau i la visita a l’Scriptorium. També hi haurà temps per l’activitat esportiva amb un taller de zumba.

Per tancar la jornada a partir de les 18 h a la plaça de la Lira, hi haurà instal·lat un “Fotomatón” perquè tothom qui ho desitgi es pugui emportar una foto de la jornada. Seguidament a les 18.30 h hi haurà el concert de cloenda a càrrec de Cafè Trio.  A la mitja part s’oferirà un refrigeri per les persones assistents.

Consultar Programa

Cartell