Enguany es  commemora l’edició 100 i Ripoll  té un paper protagonista com a lloc de sortida de la quarta etapa

Ahir a la tarda el Regidor d’Esports Josep Isern i el responsable del Servei a l’esport Jordi Garriga, van assistir  a la presentació de l’edició 100 de la Volta Ciclista a Catalunya, que se celebrarà del 23 al 29 de març de 2020. L’acte, celebrat a les instal·lacions de l‘INEFC de Barcelona, va permetre  detallar les novetats que s’han preparat per a una edició tan especial,  així com les característiques de cada una de les set etapes.

A Ripoll el protagonisme arribarà al 26 de març, dia en què allotjarà una sortida d’etapa (la quarta), un fet que no succeïa des de l’any 1952. La jornada acabarà a Port Ainé, després que els corredors hagin pedalat els 167,4 km que separen les dues localitats.

Per tant, aquest any 2020 serà la cinquena vegada que la “Volta” destaca  la nostra vila en el mapa d’una efemèride d’aquesta importància. Un esdeveniment que  supera l’esport i es converteix en una gran plataforma de difusió turística per posar Ripoll al món. Per mostrar una de les marques d’identitat del nostre territori:  l’entorn, ideal per practicar la bicicleta-tant per carretera com per muntanya- o l’excursionisme.

  • Podeu consultar més informació de la volta en aquest enllaç:

https://www.voltacatalunya.cat/ca/

  • Etapes de la 100a edició de la Volta Ciclista a Catalunya

https://www.voltacatalunya.cat/ca/ruta-general

  • Descàrrega imatges presentació

https://photos.app.goo.gl/SeAaHGmXe3QpHhA56