El Ballet folklòric de Tamaulipas ( Mèxic) actuarà al Teatre Comtal en un acte que serà gratuït

Ripoll acollirà el divendres 13 de setembre les Jornades Internacionals Folklòriques (JIF) de Catalunya, organitzades per Adifolk, amb un espectacle que tindrà lloc al teatre Comtal a les 19.30 hores i en el qual intervindrà el Ballet Folklòric de Tamaulipas, procedent de Mèxic. Amb 35 anys de trajectòria artística, han recorregut gran part de la geografia nacional mexicana, presentant els seus espectacles en els principals fòrums d’ expressió cultural del seu País. Presenta espectacles des del folklore tradicional fins a propostes escèniques creatives per mostrar al món la riquesa cultural de la seva terra.

El festival d’Adifolk neix l’any 1972 a Catalunya amb el nom de Jornades Internacionals Folklòriques, sota el lema “les danses dels pobles pel nostre poble”, amb la participació de grups folklòrics provinents d’arreu del món.

Aquest any se celebra la 47a edició del 6 al 15 de setembre a un total de 15 municipis catalans, on els grups convidats provinents de la Índia, de la República de Baixkíria, d’Euskadi, i de les Illes Balears seran rebuts pels esbarts i d’altres manifestacions de cultura popular locals, propiciant la interrelació entre les formacions.

Cartell

Descàrrega d’imatges https://photos.app.goo.gl/qSTr5NTNMYhmqNZt7