Aquest dilluns el Sr. Salvador Prat, president de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM), i el Sr. Xavier Ventayol, vicepresident segon, van visitar Ripoll, acompanyats del Sr. Josep Soldevila, president del Ripoll Motor Club i vocal de la federació estatal de motociclisme. A l’Ajuntament, es van reunir amb l’alcalde Jordi Munell i el regidor d’Esports Josep Isern, per treballar futures propostes al Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès pel que fa al trial en moto, és a dir, el Talents Trial Ripoll que promou la FCM.

També es va plantejar la possibilitat d’acollir una prova de trial infantil l’any 2023, i de cara al 2024, presentar candidatura perquè Ripoll sigui seu d’una prova internacional que serveixi per a la promoció d’aquesta escola, que és singular en l’àmbit europeu.

Durant la visita, van ser a les noves instal·lacions del Centre de Tecnificació de l’Avellaneda i van poder presenciar els entrenaments dels alumnes d’aquest nou curs. Van conèixer als joves pilots, entre els quals hi ha la primera pilot femenina que forma part del Talents Trial Ripoll.