Restricció d’accés a alguns carrers per la Festa Major de Ripoll 2018

Amb motiu de la celebració de la Festa Major (del 9 al 13 de maig) l’accés a determinats carrers estarà restringit del divendres 4 fins el dilluns 14 de maig.

Aquesta mesura  té com a  objectiu evitar que les persones que assisteixen a les activitats de nit, utilitzin la  els carrers com a urinari públic.

A diferència de l’any passat, que es van posar portes i es van distribuir claus als veïns i veïnes, enguany s’ha optat per tapiar les entrades als carrers  que presenten major problemàtica així com  augmentar la vigilància i neteja dels  altres punts.

La mesura  es portarà a terme en els següents carrers:

  • A l’accés del  carrer de la Fruita des de la plaça gran  s’hi col•locaran 2 WC clínics i seguidament es tapiarà per evitar que s’utilitzi la resta de carrer com a lavabo.
  • El carrer dels Asses, amb entrada per la plaça Sant Eudald i sortida pel carrer Tallaferro quedarà totalment tancat.
  • El carrerot d’en Camprubí quedarà tancat pel costat dret (vist des de la plaça Sant Eudald).

La Comissió de Festes i l’Ajuntament fan una crida al civisme de les  persones participants perquè es respecti la via pública, el mobiliari urbà i les entrades dels habitatges i garatges particulars.  Tanmateix es vol donar les gràcies a veïns i veïnes per la seva comprensió